Vi kan hjælpe DIG, ring og hør!

Telefon (+45) 44 224 223​

Isolering af loft i Odense og på Fyn

Er din varmeregning for høj eller indeklimaet dårligt? Så kan det være en god ide at få foretaget en isolering af dit loft.

Efterisolering af loft er blandt de mest effektive tiltag, når man ønsker at reducere sine omkostninger til opvarmning og forbedre sit indeklima.

Mange ældre huse er isoleret med kun 100 mm isolering på loftet. Til sammenligning anbefales i dag en samlet isoleringstykkelse på min 350mm og ved nybyggeri lyder anbefalingen på hele 400-500mm.​

Fordi loftsarealet som regel udgør en stor del af bygningens klimaskærm (bygningens tehætte), er en efterisolering her oplagt i forbindelse med energioptimering og vil ofte have en kort tilbagebetalingstid. Afhængigt af hvilket isoleringsmateriale der vælges, vil en efterisolering af loftet også have andre positive effekter, så som et bedre indeklima, bedre temperaturudligning om sommeren og bedre lydisolering.

Få skræddersyet tillbud på hulmursisolering her.

Breinholm Isolering ApS ​tilbyder effektiv isolering af dit loft og dækker hele Fyn

Vores isolatører har alle mange års erfaring med de opgaver, der skal udføres i forbindelse med en loftisolering. Når vi udfører en loftisolering, bruger vi som udgangspunkt papirisolering. Papiruld har gode egenskaber i forhold til lydisolering og temperaturudligning og det giver et minimum af kuldebroer, da det lægger sig tæt ind til spær, udsugning og lignende. Derudover er det nemt og hurtigt at arbejde med, og vi kan derfor, ved isolering af loft, altid tilbyde dig en rigtig god pris på et både hurtigt, effektivt og vel udført stykke arbejde. Du kan læse mere om papirisolering her.

Du er meget velkommen til at kontakte os på tlf. 44 224 223 eller mail: ​mail@isoleringodense.dk, vedrørende loftisolering i Odense og på det øvrige Fyn. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på loftisolering eller du kan anvende vores isoleringsberegner for at få en omtrentlig pris.​

Vi udfører isolering af loft på hele Fyn, og arbejder ofte i bl.a. Odense, Nyborg, Faaborg Midtfyn, Kerteminde, Søndersø, Svendborg, Assens, Bogense og Middelfart.

Breinholm Gruppen ApS

Brylle Industrivej 4

DK 5690 Tommerup​

Telefon: 44 224 223

Chris Vestergaard: 24 40 44 91

CVR: 34219443

E-mail: mail@isoleringodense.dk

Sitemap

facebook_11     Følg os på Facebook

kort_17   Find os på kortet her