Isolering for erhverv
​– Vi er din seriøse og solide samarbejdspartner på Fyn

Aros isolering er din kvalitetsbevidste og konkurrencedygtige samarbejdspartner.

Aros Isolering er det professionelle valg når det gælder både små og store opgaver. Vi udfører isolering for erhverv på hele Fyn, og vi har mange års erfaring indenfor branchen. Hos os lægger vi vægt på følgende:

  • Vi er ikke låst af et bestemt produkt, men anvender de produkter, der er mest optimale i forhold til projektet.
  • Vi har stor erfaring med alle typer isoleringsopgaver og som certificeret isolatør med mere end 500 opgaver om året er vi, din professionelle samarbejdspartner.
  • Vi tænker i kvalitet, både i forhold til materialevalg samt i forhold til kompetencer og udvikling.
  • Vi gør noget for miljøet og ved at bruge os, er du med til at sænke CO2 udslippet væsentligt.​​

Vi løser alle isoleringsopgaver

Hos Aros Isolering kan vi løse alle typer opgaver inden for isolering. Vi udfører både de mere almindelige typer som loftisolering og hulmursisolering, men vi kan også hjælpe med bl.a. teknisk isolering, lydisolering og meget mere. ​​​

Loftisolering

Hos Aros Isolering i Odense på Fyn har vi mange års erfaring indenfor erhvervsisolering. Når vi, som samarbejdspartner, udfører isolering for erhverv, er loftisolering en af de mest almindelige opgaver. ​

Vi kan bl.a. tilbyde loftisolering med papiruld. Papiruld er ofte brugt, da det ligger sig helt tæt ind til spær, rør mv., samt fordeler sig i revner og sprækker. På den måde mindsker man risikoen for kuldebroer markant, i forhold til eksempelvis isolering med isoleringsmåtter.

​​

Hulmursisolering

Vi tilbyder også, at fungere som samarbejdspartner omkring hulmursisolering for erhverv på hele Fyn. Ved hulmursisolering anbefaler vi at anvende Neopixels®. Neopixels® er en flamingo-perle, der blæses ind sammen med en tilhørende lim. Perlen og limen danner et fast isoleringslag i væggen, der ikke sætter sig over tid. Neopixels® har Danmarks bedste isoleringsværdi, med en lambda-værdi på 0,033.

En hulmursisolering med Neopixels® foregår ved, at vi borer små huller i fugerne, hvorigennem vi blæser materialet og limen ind. På den måde kan vi fylde hulmuren effektivt op og derefter nemt fylde hullet i fugerne, uden at ”indgrebet” kan ses.

Samarbejdsmuligheder

Vi er samarbejdspartner for både tømrermestre og andre håndværksmestre, udlejere og entreprenører samt andre for hvem isoleringsarbejde ikke er en spidskompetence.

Aros Isolering i Odense har dagligt et stort hold af isolatører kørende over hele Fyn. Derfor kan vi også altid tilbyde en både hurtig, effektiv og billig isolering for alle typer erhverv.

Kontakt os om erhvervsisolering på Fyn

Du kan kontakte Aros Isolering i Odense på Fyn om erhvervs-isolering 24 40 44 91, 40 27 14 00 eller mail: mail@isoleringodense.dk.


​Vi kører som samarbejdspartner for erhverv på hele Fyn, og har bl.a. udført meget arbejde i Odense, Nyborg, Faaborg Midtfyn, Middelfart, Svendborg, Assens, Kerteminde, Søndersø og Bogense.

Traditionelle værdier, moderne håndværk

✔︎ ​Vi er til at regne med

✔︎ Vi udfører et ordentligt stykke arbejde med professionalisme og ordentlighed

Kort om os

Vi fokuserer på isolering og efterisolering af hulmure, lofter m.m. med papiruld, et valg drevet af produktets mange fordele. Med stigende efterspørgsel i Danmark pga. højere energikrav, er investering i isolering en klog beslutning.

Kundeanmeldelser

Kontakt os

Aros Isolering ApS (afdeling Fyn)
​Åløkkehaven 37 st., 5000 Odense C.

Telefon: 44 224 223

Morten Dahlgren: 40 27 14 00

Chris Vestergaard: 24 40 44 91

mail@isoleringodense.dk 

Samarbejdspartner

CVR-nummer: 40971041