Isolering af loft med effektive resultater

Få reduceret dine energiomkostninger med god loftisolering

Er din varmeregning for høj eller indeklimaet dårligt? Så kan det være en god ide at få foretaget en isolering af dit loft. 

Efterisolering af loft er blandt de mest effektive tiltag, når man ønsker at reducere sine omkostninger til opvarmning og forbedre sit indeklima. Netop dette kan vi hos Aros Isolering hjælpe dig med. Bor du eksempelvis i Odense, Svendborg eller et andet sted på Fyn, kører vi gerne ud og hjælper dig med isolering af loftet på din bolig.

Få isoleret din boligs klimaskærm

Mange ældre huse er isoleret med kun 100 mm isolering på loftet. Til sammenligning anbefales i dag en samlet isoleringstykkelse på minimum 350mm, og ved nybyggeri lyder anbefalingen på hele 400-500mm.​

Fordi loftsarealet som regel udgør en stor del af bygningens klimaskærm (bygningens tehætte), er en efterisolering her oplagt i forbindelse med energioptimering, og det vil ofte have en kort tilbagebetalingstid. Afhængigt af hvilket isoleringsmateriale der vælges, vil isolering af loftet også have andre positive effekter, så som et bedre indeklima, bedre temperaturudligning om sommeren og bedre lydisolering.

Vi udfører isolering af lofter med stor erfaring

Vores isolatører har alle mange års erfaring med de opgaver, der skal udføres i forbindelse med en loftisolering. Når vi udfører en isolering af lofter, bruger vi som udgangspunkt papirisolering. 

Papiruld har gode egenskaber i forhold til lydisolering og temperatur-udligning, og det giver et minimum af kuldebroer, da det lægger sig tæt ind til spær, udsugning og lignende. Derudover er det nemt og hurtigt at arbejde med, og vi kan derfor ved isolering af loft altid tilbyde dig en rigtig god pris på et både hurtigt, effektivt og veludført stykke arbejde. 

Du kan læse mere om papirisolering her.

Kontakt os og få styr
​på ​isoleringen af dit loft

Du er meget velkommen til at kontakte os på tlf. 24 40 44 91, 40 27 14 00 eller mail: ​mail@isoleringodense.dk, vedrørende loftisolering på Fyn. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på isolering af loftet hjemme ved dig.

Traditionelle værdier, moderne håndværk

✔︎ ​Vi er til at regne med

✔︎ Vi udfører et ordentligt stykke arbejde med professionalisme og ordentlighed

Kort om os

Vi fokuserer på isolering og efterisolering af hulmure, lofter m.m. med papiruld, et valg drevet af produktets mange fordele. Med stigende efterspørgsel i Danmark pga. højere energikrav, er investering i isolering en klog beslutning.

Kundeanmeldelser

Kontakt os

Aros Isolering ApS (afdeling Fyn)
​Åløkkehaven 37 st., 5000 Odense C.

Telefon: 44 224 223

Morten Dahlgren: 40 27 14 00

Chris Vestergaard: 24 40 44 91

mail@isoleringodense.dk 

Samarbejdspartner

CVR-nummer: 40971041