Isolering af etageadskillelse til bedre varme- og lydisolering

Vi tager hånd om opgaven professionelt

​En isolering af etageadskillelse kan have flere formål. Isoleringen kan både medvirke til bedre lydisolering og varmeisolering, og er samtidig med til at reducere varmeregningen. Det kan derfor være en fornuftig beslutning at investere i isolering af etageadskillelse, og hvis ud leder efter professionel hjælp til at tage hånd om arbejdet, så er du landet det rigtige sted.

Hos Aros Isolering råder vi nemlig over en række uddannede isolatører, der klarer opgaver med isolering af etageadskillelser med stor erfaring og ekspertise. Det gør vi for kunder i både Svendborg, Odense og på resten af Fyn.

Fordele ved isolering af etageadskillelse

Isolering af etageadskillelse bidrager med mange forskellige fordele, som kan mærkes på både økonomien og komforten i din bolig. Her kan vi blandt andet fremhæve følgende:

  • Gulvene i dit hus bliver lune, og du undgår, ligesom ved en gulvisolering, fodkulde
  • Bedre indeklima
  • Øget boligværdi
  • Formindsket udledning af CO2
  • Bedre lydisolering imellem etagerne
  • Reduceret varmeregning
  • Mindre træk i boligen
  • Bedre mulighed for at holde en stabil temperatur i boligen
  • En økonomisk overkommelig udgift, der ofte er tjent ind igen efter kun nogle få år

Hvordan udføres isolering af etageadskillelse?

​Efterisolering eller lydisolering af etageadskillelse minder i høj grad om hulmursisolering. Fremgangsmåden er den samme, da der her blot bores et hul i gulvet fra den øverste del af etagen.

Igennem dette hul blæses isoleringsmateriale ind i hulrummet i etageadskillelsen. Herefter repareres hullet i gulvet, så det nærmest ikke er til at se, når arbejdet er færdigt.

Som et alternativ til at bore i gulvet, kan man også bore et hul i ydervæggen, netop der hvor etageadskillelsen er.​ ​Dette giver ligeledes et effektivt resultat, som ikke efterlader dig med grimme afmærkninger, huller og lignende.

Kontakt os og få isoleret mellem dine etager derhjemme

Kontakt Aros Isolering på mail: mail@isoleringodense.dk  eller tlf. 24 40 44 91 eller 40 27 14 00 for et uforpligtende tilbud eller til en snak om, hvilken isoleringsmetode, der passer bedst til dig og din bolig. 

Vi fortæller også gerne meget mere om de mange fordele, du kan opnå med isolering af etageadskillelse.

Traditionelle værdier, moderne håndværk

✔︎ ​Vi er til at regne med

✔︎ Vi udfører et ordentligt stykke arbejde med professionalisme og ordentlighed

Kort om os

Vi fokuserer på isolering og efterisolering af hulmure, lofter m.m. med papiruld, et valg drevet af produktets mange fordele. Med stigende efterspørgsel i Danmark pga. højere energikrav, er investering i isolering en klog beslutning.

Kundeanmeldelser

Kontakt os

Aros Isolering ApS (afdeling Fyn)
​Åløkkehaven 37 st., 5000 Odense C.

Telefon: 44 224 223

Morten Dahlgren: 40 27 14 00

Chris Vestergaard: 24 40 44 91

mail@isoleringodense.dk 

Samarbejdspartner

CVR-nummer: 40971041