Isolering af krybekælder med erfarne fagfolk

Vi hjælper dig af med de kolde gulve

Er der fodkoldt hjemme i din bolig, og befinder der sig en krybekælder under gulvbrædderne? Så er det meget vel årsagen til det kolde gulv. Det betyder dog også, at du med professionel hjælp til isolering af krybekælder kan komme de kolde gulvbrædder til livs og i stedet nyde et varmt og behageligt gulv derhjemme.

Hvis du har brug for hjælp til isolering af krybekælder, så er du kommet til de helt rette. Ved Aros Isolering finder du nemlig et isoleringsfirma med utroligt stor erfaring inden for isoleringsløsninger. Vi har base i Odense, men kører gerne ud til kunder overalt på Fyn. Har du brug for isolering af en krybekælder i Svendborg eller lignende, så kommer vi gerne ud og hjælper dig.

Isolering af krybekælder kræver minimum 80 cm

Tidligere var det sådan, at mange huse blev bygget med en krybekælder, som ikke var isoleret. Det var for mange ikke et problem dengang, da energipriserne var langt lavere, end de er i dag. I takt med at opvarmning er blevet dyrere, og mange danskere samtidig er blevet mere miljø- og forbrugsbevidste, ønsker flere at efterisolere deres krybekælder – og vi er klar til at hjælpe dig med det.

Desværre er efterisolering af krybekælderen ikke altid en mulighed. Man kan nemlig ikke bare fylde hulrummet i krybekælderen helt op, da dette stopper for luftcirkulationen, hvilket kan resultere i blandt andet fugt, skimmelsvamp, radon og andre problemer.

For at udføre arbejdet med isolering af krybekælder og samtidig sikre den nødvendige cirkulation, skal der isoleres oppe under gulvet – altså på loftet til krybekælderen. Af den grund skal krybekælderen være mindst 80 cm dyb, for at arbejde kan klares.

Kontakt os og få en pris på krybekælderisolering

Hvis du er i tvivl om, hvor dyb din krybekælder er, og hvorvidt krybekælderisolering er en mulighed for dig, så kan du altid kontakte os og få rådgivning.

Ring til os på tlf. 44 224 223, 40 27 14 00 eller på mail: ​mail@isoleringodense.dk, hvis du ønsker et tilbud på isolering af krybekælder eller en anden form for isolering af din bolig, eksempelvis hulmursisolering.

Traditionelle værdier, moderne håndværk

✔︎ ​Vi er til at regne med

✔︎ Vi udfører et ordentligt stykke arbejde med professionalisme og ordentlighed

Kort om os

Vi fokuserer på isolering og efterisolering af hulmure, lofter m.m. med papiruld, et valg drevet af produktets mange fordele. Med stigende efterspørgsel i Danmark pga. højere energikrav, er investering i isolering en klog beslutning.

Kundeanmeldelser

Kontakt os

Aros Isolering ApS (afdeling Fyn)
​Åløkkehaven 37 st., 5000 Odense C.

Telefon: 44 224 223

Morten Dahlgren: 40 27 14 00

Chris Vestergaard: 24 40 44 91

mail@isoleringodense.dk 

Samarbejdspartner

CVR-nummer: 40971041