Vi kan hjælpe DIG, ring og hør!

Telefon (+45) 44 224 223​

Isoleringsmaterialer

I Danmark har vi længe haft tradition for at isolere med mineraluld. Gennem de senere år er nye(re) isoleringsmaterialer kommet på markedet, så som papiruld, der har været anvendt i USA gennem mere end 100 år. Derudover kan man isolere med polystyren, træfibre osv.

Fælles for dem alle er naturligvis, at de har en isolerende effekt, men derudover har de forskellige isoleringsmaterialer forskellige egenskaber. Det betyder, at det ikke er underordnet hvilket materiale man vælger at isolere sin bygning med. Der kan også være forskel på, hvilket materiale der er bedst egnet til bygningens hulmur og hvilket materiale der er egnet til isolering af loftet.

Materialer ved Breinholm

For at kunne imødekomme vore kunders specifikke behov og ønsker har Breinholm Isolering ApS forskellige materialer på lager. Vi arbejder primært med Neopixels® eller papirisolering fra climacell®, men vi vurderer altid det forhåndværende isoleringsprojekt og vejleder derefter vores kunder i deres valg af isoleringsmateriale. Da vi ikke er tilknyttet nogen fast leverandør/producent, vil vore isolatører altid uvildigt kunne anbefale det materiale, der er bedst egnet til opgaven.

De isoleringsmaterialer vi arbejder med, er alle af højeste kvalitet og er alle certificeret inden for deres kategori.

Det samme gælder for vores moderne maskiner, samt vores personale.

Vi tror på det bedste resultat opnås med kvalitetsmaterialer og godt håndværk.

​​

Breinholm Gruppen ApS

Brylle Industrivej 4

DK 5690 Tommerup​

Telefon: 44 224 223

Chris Vestergaard: 24 40 44 91

CVR: 34219443

E-mail: mail@isoleringodense.dk

Sitemap

facebook_11     Følg os på Facebook

kort_17   Find os på kortet her