Termografering i Odense og på Fyn

Er din varmeregning større end den bør være? Oplever du træk, fodkulde osv.? Ved hjælp af en termografi kan du hurtigt se, hvor du med fordel kan sætte ind.

Flere og flere husejere benytter sig af en termografør, og typisk er det en god investering, fordi man på baggrund af en termografi kan sætte målrettet ind med isolering af sit hus og således mindske sin varmeregning.

Mange husejere, især i ældre huse, oplever at kulden siver ind gennem sprækker og kuldebroer, der ikke er tilstrækkelig isoleret. Umiddelbart skulle man mene, at det er mest hensigtsmæssigt, bare at isolere dér i bygningen, hvor man oplever kulden siver ind. Men fordi kulden ikke nødvendigvis optræder samme sted som den trænger ind, er en termografering en god løsning, som giver de bedste forudsætninger for en målrettet isolering af hulmuren og huset generelt.​​

Termografering afslører kuldebroer

Ved at termografere sin bolig får man en varmeteknisk kortlægning af overfladetemperaturen på bygningsflader og konstruktioner. Dermed kan man nemt få afsløret kuldebroer og se utætheder i klimaskærmen (bygningens tehætte). Hvor der er utætheder og kuldebroer, er der varmetab og varmetab betyder en højere varmeregning.

​En indvendig termografering undersøger ydervægge, lofter, vinduer, samlinger omkring loft, vægge og gulve. En udvendig termografering undersøger tagflader, kviste, gavltrekanter og ydermure.

Det bedste termograferingsresultat opnår man, når temperaturforskellene mellem ude og inde er på mindst 15 og helst 20 grader, hvorfor vintermånederne er den bedste tid på året at få termograferet sit hus.​

Overkommelig pris​

En termografisk undersøgelse kan med efterfølgende energiforbedringer sænke varmeregningen markant, og er et vigtigt led i at finde frem til, hvad man med fordel kan energirenovere i sit hus. En bygningsgennemgang fra kælder til kvist koster typisk 3.500 kroner – naturligvis afhængig af husets størrelse.

 
Ønsker du en undersøgelse eller en uforpligtende snak er du velkommen til at 24 40 44 91, 40 27 14 00 eller mail: mail@isoleringodense.dk

Traditionelle værdier, moderne håndværk

✔︎ ​Vi er til at regne med

✔︎ Vi udfører et ordentligt stykke arbejde med professionalisme og ordentlighed

Kort om os

Vi fokuserer på isolering og efterisolering af hulmure, lofter m.m. med papiruld, et valg drevet af produktets mange fordele. Med stigende efterspørgsel i Danmark pga. højere energikrav, er investering i isolering en klog beslutning.

Kundeanmeldelser

Kontakt os

Aros Isolering ApS (afdeling Fyn)
​Åløkkehaven 37 st., 5000 Odense C.

Telefon: 44 224 223

Morten Dahlgren: 40 27 14 00

Chris Vestergaard: 24 40 44 91

mail@isoleringodense.dk 

Samarbejdspartner

CVR-nummer: 40971041