climacell® Papirisolering​

Papirisolering - et miljøvenligt produkt

Papirisolering er, som navnet antyder, lavet af papir. For at være mere præcis, indsamles restpartier af aviser og afleveres til fremstilleren af climacell®, CWA. På CWA's fabrik renses, findeles og behandles aviserne. Produktet af denne proces er et isoleringsmateriale, som ikke bare har mange fremragende egenskaber, men også er miljøvenligt, da det er lavet af 100% genbrugsmateriale.

Papirisolering holder ikke alene på varmen om vinteren, men har ligeledes gode egenskaber i forhold til at reducere inde-temperaturen om sommeren. Derudover har papirisolering grundet sin høje densitet også en rigtig fin lyddæmpende effekt.

Især ved efterisolering er de fugttransporterende egenskaber også værd at tage i betragtning. De betyder nemlig, at en tæt dampspærre ikke er nødvendig ​(læs mere her). Når man efterisolerer fx. på et loft er den eksisterende dampspærre sjældent tæt og det kræver mange ressourcer at reparere eller udskifte den.

Også ved nybyggeri er det værd at overveje at undlade dampspærren, det vil som regel give et bedre indeklima.​

Vi benytter blandt andet papirisolering i forbindelse med isolering af loft.

standard_dk_flagge

Stigende forbrug

I Danmark er papirisolering et relativt nyt isoleringsmateriale, til trods for at det i udlandet, især i USA har været brugt i mere end 100 år. Papirisolering har mange fine egenskaber og vi oplever i øjeblikket en stigning i anvendelsen heraf.

Du kan læse mere om climacell® papirisol​ering h​er.​

Traditionelle værdier, moderne håndværk

✔︎ ​Vi er til at regne med

✔︎ Vi udfører et ordentligt stykke arbejde med professionalisme og ordentlighed

Kort om os

Vi fokuserer på isolering og efterisolering af hulmure, lofter m.m. med papiruld, et valg drevet af produktets mange fordele. Med stigende efterspørgsel i Danmark pga. højere energikrav, er investering i isolering en klog beslutning.

Kundeanmeldelser

Kontakt os

Aros Isolering ApS (afdeling Fyn)
​Åløkkehaven 37 st., 5000 Odense C.

Telefon: 44 224 223

Morten Dahlgren: 40 27 14 00

Chris Vestergaard: 24 40 44 91

mail@isoleringodense.dk 

Samarbejdspartner

CVR-nummer: 40971041