Forretningsgrundlag

Hos Aros Isolering har vi fokus på det gode håndværk og lægger vægt på at fagligheden afspejles i hele vores arbejdsproces.

Vi driver vores forretning med udgangspunkt i følgende værdier;​

  • Kundetilfredshed
  • Kvalitet
  • Integritet

Vore kunders tilfredshed er det vigtigste for os og vi bestræber os på altid at give den bedst mulige service fra start til slut. Et samarbejde med Aros Isolering starter med kompetent rådgivning. Vi vurderer hver enkelt opgave og rådgiver ud fra projektets rammer. Alle vore isolatører er certificerede og har et grundlæggende kendskab til byggefysik. De deltager løbende i kurser, hvor der sættes fokus på nyt materiel og nye teknikker. Vi lægger vægt på den gode kommunikation og finder sammen med vore kunder den bedste isoleringsløsning.

Til isoleringen benytter vi gennemtestede kvalitetsprodukter og effektive indblæsningsmaskiner.

Vore isolatører har derudover fokus på at være så lidt til gene som muligt og sørger altid for at forlade adressen i god orden.

Vision:
​Vi vil være den foretrukne samarbejdspartner indenfor isolering og isoleringsteknologi, for erhvervslivet og for private og offentlige kunder.

Mission:
​Gennem kompetent rådgivning og anvendelse af kvalitetsprodukter ønsker vi at sikre høje standarder for branchen og dermed tryghed for kunden.​

Kontakt os gerne for yderligere information eller et tilbud på en isolering - det er ofte billigere end man tror.

Traditionelle værdier, moderne håndværk

✔︎ ​Vi er til at regne med

✔︎ Vi udfører et ordentligt stykke arbejde med professionalisme og ordentlighed

Kort om os

Vi fokuserer på isolering og efterisolering af hulmure, lofter m.m. med papiruld, et valg drevet af produktets mange fordele. Med stigende efterspørgsel i Danmark pga. højere energikrav, er investering i isolering en klog beslutning.

Kundeanmeldelser

Kontakt os

Aros Isolering ApS (afdeling Fyn)
​Åløkkehaven 37 st., 5000 Odense C.

Telefon: 44 224 223

Morten Dahlgren: 40 27 14 00

Chris Vestergaard: 24 40 44 91

mail@isoleringodense.dk 

Samarbejdspartner

CVR-nummer: 40971041