Vi kan hjælpe DIG, ring og hør!

Telefon (+45) 44 224 223​

Hulmursisolering i Odense og på resten af Fyn​

Har du brug for en hulmursisolering i Odense eller andre steder på Fyn?

Størstedelen af de huse, der er bygget før 1970erne, er ikke isoleret i ydermuren og har således ingen hulmursisolering. Dengang var energiomkostningerne meget mindre og varmetab og energispild blev ikke anset for noget problem. I dag er varmeregnskabet en stor post i de danske familiers faste udgifter, og derfor kan der være mange penge at spare på ​varmeregningen, hvis man vælger at få udført en hulmursisolering. Samtidig er man i dag mere bevidst om de omkostninger energiforbruget har for vores miljø.

​​

Hulmursisolering med Neopixels® til en god pris i Odense og på hele Fyn

Der findes forskellige materialer, som man kan benytte ved en hulmursisolering. Hos Breinho​lm Isolering ApS i Odense, Fyn, benytter vi oftest Neopixels®. Neopixels® har den bedste isoleringsværdi ved en hulmursisolering. Det blæses ind i hulmuren med en tilhørende lim. Perlerne pakker sig tæt sammen i hele hulrummet og stivner derefter til et fast isoleringslag, som ikke sætter sig.

Mineraluld eller papirisolering kan være et godt alternativ til Neopixels® alt efter murens beskaffenhed m.m.

Hvad koster hulmursisolering?

​Selve omkostningerne og prisen ved udførelsen af en hulmursisolering er forholdsvis lave, fordi selve ”indgrebet” er hurtigt udført og det således stort set kun er materialerne man betaler for. ​Man vil med det samme, kunne se en betydelig ændring på sin varmeregning og mange oplever en reducering af deres varmeregning på op til 50%. En investering i hulmursisolering med fx Neopixels® er derfor ofte rentabel efter blot få år. Hos Breinholm Isolering stræber vi efter at leverer konkurrencedygtige priser på kvalitetsarbejde, og vi står derfor altid klar til at give et konkret tilbud på hulmursisolering. Prisen på hulmursisolering afhænger naturligvis af størrelsesomfanget af opgaven, og derfor står vi altid klar til at give et uforpligtende tilbud og kyndig rådgivning.

Proceduren omkring hulmursisolering med papiruld/polystyren granulat

Hulmursisolering er nemt at udføre, og det foregår på en måde, der ikke efterlader større spor på huset. Man borer nogle mindre huller i fugerne eller løsner et par mursten hvis der er nødvendigt. Herigennem blæses isoleringsmaterialet ind imellem for- og bagmur, hvorefter murstenene sættes på plads igen og/eller hullerne spartles op. Vi bruger en særlig spartelmasse, der kan farves i forskellige nuancer, hvorfor reparation af hullerne bliver så lidt iøjefaldende som muligt.

Kontakt os om hulmursisolering

Kontakt Breinholm Isolering ApS på ​mail@isoleringodense.dk for uforpligtende tilbud på hulmursisolering på Fyn eller yderligere informationer. Du er også meget velkommen til at ringe på tlf. 44 224 223.

​​

​Vi udfører hulmursisolering på hele Fyn bl.a. i Odense, Nyborg, Svendborg, Assens, Søndersø, Faaborg Midtfyn, Middelfart, Bogense og Kerteminde

Læs mere om isolering af loft​

Breinholm Gruppen ApS

Brylle Industrivej 4

DK 5690 Tommerup​

Telefon: 44 224 223

Chris Vestergaard: 24 40 44 91

CVR: 34219443

E-mail: mail@isoleringodense.dk

Sitemap

facebook_11     Følg os på Facebook

kort_17   Find os på kortet her