Hulmursisolering til besparelser på varmeregnskabet

Undgå varmetab og energispild med vores hjælp

Størstedelen af de huse, der er bygget før 1970erne, er ikke isoleret i ydermuren og har således ingen hulmursisolering. Dengang var energiomkostningerne meget mindre og varmetab og energispild blev ikke anset for noget problem.

I dag er varmeregnskabet dog en stor post i de danske familiers faste udgifter, og derfor kan der være mange penge at spare på ​varmeregningen, hvis man vælger at få udført hulmursisolering af et gammelt hus. I den forbindelse står vi klar til at hjælpe. Hos Aros Isolering tilbyder vi nemlig hulmursisolering med nogle af de mest moderne og effektive isolerings-materialer på markedet. Det gør vi overalt på Fyn, herunder i Odense og Svendborg.

Hulmursisolering med Neopixels®

Der findes forskellige materialer, som man kan benytte ved en hulmursisolering. I vores isoleringsfirma benytter vi os dog oftest af Neopixels®. Dette topmoderne isoleringsmateriale har nemlig den bedste isoleringsværdi ved hulmursisolering. Det højteknologiske materiale blæses ind i hulmuren med en tilhørende lim. Perlerne pakker sig tæt sammen i hele hulrummet og stivner derefter til et fast isoleringslag, som ikke sætter sig.

Alt afhængigt af murens beskaffenhed kan mineraluld eller papirisolering kan være et godt alternativ til Neopixels®. Vi rådgiver dig gerne om, hvilket isoleringsmateriale er bedst til netop din facadeisolering.

En smart løsning uden synlige spor

Hulmursisolering er nemt at udføre, og det foregår på en måde, der ikke efterlader større spor på huset. Man borer nogle mindre huller i fugerne eller løsner et par mursten, hvis der er nødvendigt. Herigennem blæses isoleringsmaterialet ind imellem for- og bagmur, hvorefter murstenene sættes på plads igen og/eller hullerne spartles op. Vi bruger en særlig spartelmasse, der kan farves i forskellige nuancer, hvorfor reparation af hullerne bliver så lidt iøjefaldende som muligt.

Hvad koster hulmursisolering?

​Selve omkostningerne og prisen ved udførelsen af en hulmursisolering er forholdsvis lave, fordi selve ”indgrebet” er hurtigt udført, og det således stort set kun er materialerne, man betaler for. ​Man vil med det samme, kunne se en betydelig ændring på sin varmeregning, og mange oplever en reducering af deres varmeregning på op til 50%. En investering i hulmursisolering med fx Neo​pixels® er derfor ofte rentabel efter blot få år.

Hos Aros Isolering stræber vi efter at leverer konkurrencedygtige priser på kvalitetsarbejde, og vi står derfor altid klar til at give et konkret tilbud på efterisolering af en hulmur. Prisen på hulmursisolering afhænger naturligvis af størrelsen på opgaven, og derfor står vi altid klar til at give et uforpligtende tilbud og kyndig rådgivning.

Kontakt os for at få
​et uforpligtende tilbud

Kontakt Aros Isolering på ​mail@isoleringodense.dk for uforpligtende tilbud på hulmursisolering. Du er også meget velkommen til at ringe på tlf. 24 40 44 91 eller 40 27 14 00.

Traditionelle værdier, moderne håndværk

✔︎ ​Vi er til at regne med

✔︎ Vi udfører et ordentligt stykke arbejde med professionalisme og ordentlighed

Kort om os

Vi fokuserer på isolering og efterisolering af hulmure, lofter m.m. med papiruld, et valg drevet af produktets mange fordele. Med stigende efterspørgsel i Danmark pga. højere energikrav, er investering i isolering en klog beslutning.

Kundeanmeldelser

Kontakt os

Aros Isolering ApS (afdeling Fyn)
​Åløkkehaven 37 st., 5000 Odense C.

Telefon: 44 224 223

Morten Dahlgren: 40 27 14 00

Chris Vestergaard: 24 40 44 91

mail@isoleringodense.dk 

Samarbejdspartner

CVR-nummer: 40971041