Tømning af hulmur​ med henblik på bedre isolering

Vi tømmer og fylder din hulmur i samme ombæring

Hvis du overvejer at få isoleret eller efterisoleret din hulmur, så kan det være en god idé at få tømt hulmuren først. Det bedste resultat ved isolering af en hulmur opnås nemlig, når hulmuren er tom, så det nye isoleringsmateriale kan fordele sig optimalt. Tømning af hulmur sker ved hjælp af en vakuumsuger, og arbejdet kan med fordel klares i samme omgang som arbejdet med den nye isolering, og for det meste kan det hele gøres på en dag – alt afhængigt af murens størrelse.

Hos Breinholm Isolering kan vi hjælpe med både tømning af hulmur og den efterfølgende isolering. Vi har stor erfaring med alle former for isoleringsarbejde, og vi kan derfor hjælpe dig med en moderne og energieffektiv isoleringsløsning, hvis du bor i Svendborg, Odense eller et andet sted på Fyn.

Fordelene ved tømning af hulmur

Der er flere gode grunde til at tømme hulmuren før der efterisoleres. For det første, så kan isoleringsmaterialer ​blive for gamle. Dermed ikke sagt, at den ligger og forsvinder inde i hulmuren, men hvis isoleringen i din hulmur er mere end 40 år gammel, er det meget sandsynligt, at den ikke længere har en særlig god isoleringsværdi.

Det kan skyldes forskellige ting, men det gælder som udgangspunkt alle typer isolering. Står der isolerings-batt i hulmuren, er de ofte faldet sammen og samtidig er hulmuren ikke fyldt ud. Er der isoleringsgranulat i hulmuren, er det med stor sandsynlighed sunket lidt ned med tiden. Hvor meget det er tilfældet, afhænger af hvilken type granulat, der er tale om. Hvis der er ældre materialer i muren, som f.eks. leca-kugler, så er de simpelthen blevet overhalet indenom, af nye typer isolering ift. isoleringsevne. 

Det betaler sig også i forhold til tilstandsrapporter

Når der skrives tilstandsrapporter, er det svært at tage højde for forskellige typer isolering i en hulmur, bl.a. fordi det er vanskeligt at vurdere, hvor meget det nye materiale udgør i forhold til det oprindelige. Derfor vil en tilstandsrapport som regel kun tage hensyn til det dårligste isoleringsmateriale. Da energimærkningen, som i høj grad afhænger af isoleringen, har stor betydning for husets værdi, betaler det sig med en god tilstandsrapport.

Kontakt os ​hvis du har spørgsmål

Hvis du har spørgsmål til vores arbejde med tømning af hulmure, så er du meget velkommen til at kontakte os på telefon: 24 40 44 91, 40 27 14 00 eller mail: mail@isoleringodense.dk.

Traditionelle værdier, moderne håndværk

✔︎ ​Vi er til at regne med

✔︎ Vi udfører et ordentligt stykke arbejde med professionalisme og ordentlighed

Kort om os

Vi fokuserer på isolering og efterisolering af hulmure, lofter m.m. med papiruld, et valg drevet af produktets mange fordele. Med stigende efterspørgsel i Danmark pga. højere energikrav, er investering i isolering en klog beslutning.

Kundeanmeldelser

Kontakt os

Aros Isolering ApS (afdeling Fyn)
​Åløkkehaven 37 st., 5000 Odense C.

Telefon: 44 224 223

Morten Dahlgren: 40 27 14 00

Chris Vestergaard: 24 40 44 91

mail@isoleringodense.dk 

Samarbejdspartner

CVR-nummer: 40971041