Vi kan hjælpe DIG, ring og hør!

Telefon (+45) 44 224 223​

Breinholm Isolering ApS tilbyder gulvisolering og efterisolering af gulv

Går du og småfryser om tæerne? Larmer underboen for meget? Eller synes du, at jeres varmeregning er alt for høj? Så kunne det være en god ide at få foretaget en gulvisolering.

Gulvisolering ved gulvvarme

I størstedelen af nye huse i dag, er der indlagt gulvvarme. Samtidig vælger folk også ofte at få indlagt gulvvarme når de renoverer gamle huse. Dette bevirker at radiatorer bliver overflødige, da gulvvarme bliver den primære energikilde.​

Når det meste, eller al varmen kommer fra gulvvarme, er det en god ide at få udført en isolering af gulv eller en efterisolering af gulv. På denne måde slipper du for, at varmen forsvinder ned i fundamentet således, at du kun får udnyttet af en del af den reelle varme.

Med en gulvisolering sørger du for, at varmen ’stiger op’ i gulvet således, at du får den fulde udnyttelse af din energikilde.

Gode grunde til gulvisolering

Der er flere gode grunde til at få udført en isolering af sit gulv.

  • Med en gulvisolering slipper du for fodkulde i dit hus.
  • Med en gulvisolering er du med til at sikre et bedre indeklima i dit hjem.
  • Med en gulvisolering er der mange penge at spare på din varmeregning.
  • En gulvisolering fungerer også som lydisolering til underboen.
  • Med en gulvisolering forbedrer du CO2-udslippet fra dit hus.

Hvordan foregår gulvisolering / efterisolering af gulv?

Det er muligt at benytte forskellige materialer, når man skal udføre en gulvisolering. Hos Breinholm Isolering ApS i Odense, Fyn, benytter vi mineraluldsmåtter, isoleringskugler eller granulat.

Det er muligt at få både bærende og ikke bærende isoleringsmateriale og vi sammensætter altid en perfekt løsning på gulvisolering til netop dig, alt efter hvad du har behov for og hvor selve gulvisoleringen skal udføres.

Kontakt Breinholm Isolering ApS i Odense om gulvisolering på Fyn

​Du kan kontakte os hos Breinholm Isolering ApS på Fyn på ​mail@isoleringodense.dk eller på tlf. 44 224 223. Vi står altid klar til at rådgive dig om materialer og meget andet.

​Vi har udført gulvisolering på det meste af Fyn bl.a. i Odense, Svendborg, Kerteminde, Søndersø, Faaborg Midtfyn, Assens, Nyborg, Middelfart og Bogense.​

Lær mere om hulmursisolering

Breinholm Gruppen ApS

Brylle Industrivej 4

DK 5690 Tommerup​

Telefon: 44 224 223

Chris Vestergaard: 24 40 44 91

CVR: 34219443

E-mail: mail@isoleringodense.dk

Sitemap

facebook_11     Følg os på Facebook

kort_17   Find os på kortet her