Vi kan hjælpe DIG, ring og hør!

Telefon (+45) 44 224 223​

Tilskudsordninger

Breinholm Isolering har en aftale med det lokale forsyningsselskab, hvor vores kunder kan få tilskud til energiforbedringer i form af efterisoleringer. Alle kan få tilskud, du behøver altså ikke at være kunde hos fx. Fjernvarme Fyn A/S. Som samarbejdspartner udregner og fratrækker vi omgående tilskuddet i vores tilbud til jer, så der er ingen ventetid pga. behandling af ansøgninger og lign.

Fjernvarme Fyn A/S vil gerne være med til at fremme energibesparelser på Fyn. Vi har alle interesse i at stoppe den globale opvarmning. Unødvendigt energiforbrug øger mængden af CO2-udslip, som igen forstærker den globale opvarmning. Det er derfor i alles interesse, at vi kun bruger den energi, som er nødvendig. Derfor yder vi et tilskud, som kan være medvirkende til, at energibesparelsen bliver sat i gang. Tilskuddet er på kr. 0,37 pr. sparet kWh.

​​

Som udgangspunkt kan der søges tilskud til alt, der medfører en energibesparelse, som f.eks.:

  • Udskiftning af en varmtvandsbeholder til en ny højisoleret varmtvandsbeholder
  • Udskiftning af en cirkulationspumpe til en ny sparepumpe
  • Efterisolering
  • Udskiftning af termoruder til lavenergiruder
  • Periodisk serviceeftersyn af varmeinstallationen
  • Varmepumper uden for fjernvarmeområde
  • Solvarme uden for fjernvarmeområde

Disse eksempler betragtes alle som en energibesparelse​

BEMÆRK: PT kan der ikke søges tilskud til isolering af hulmur.

Over de sidste måneder er det blevet tydeligt, at flere isoleringsfirmaer, i ret omfattede grad, har søgt tilskud på baggrund af forkerte indberetninger. Indtil videre er det derfor nu ikke muligt at søge tilskud til isolering af hulmur. Det er muligt tilskuddet kommer igen, når man har fundet en bedre måde at indberette og bedre mulighed for kontrol. 

Det er naturligvis beklageligt for vore kunder, at de ikke kan søge tilskud. Men samtidig glæder vi os over, at isoleringskunder nu i højere grad kan vide sig sikre på resultatet af deres hulmursisolering. 

Breinholm Gruppen ApS

Brylle Industrivej 4

DK 5690 Tommerup​

Telefon: 44 224 223

Chris Vestergaard: 24 40 44 91

CVR: 34219443

E-mail: mail@isoleringodense.dk

facebook_11     Følg os på Facebook

kort_17   Find os på kortet her