Vi kan hjælpe DIG, ring og hør!

Telefon (+45) 44 224 223​

Erhvervsisolering – Vi er samarbejdspartner ved isolering for erhverv på Fyn

Hvis du mangler en både billig og effektiv samarbejdspartner til erhvervsisolering, så er Breinholm Isolering ApS i Odense en oplagt mulighed. Vi udfører isolering for erhverv på hele Fyn, og vi har mange års erfaring indenfor branchen.

Loftisolering for erhverv

Hos Breinholm Isolering ApS i Odense på Fyn har vi mange års erfaring indenfor erhvervsisolering.

Når vi, som samarbejdspartner, udfører isolering for erhverv, er loftisolering en af de mest almindelige opgaver. Vi kan klare alle typer opgaver indenfor loftisolering.

Vi kan bl.a. tilbyde loftisolering med papiruld. Papiruld er ofte brugt ved loftisolering, da det ligger sig helt tæt ind til spær, rør mv., samt fordeler sig i revner og sprækker. På den måde mindsker man risikoen for kuldebroer markant, i forhold til eksempelvis isolering med isoleringsmåtter.

Kontakt os her om loftisolering for erhverv.

Hulmursisolering for erhverv

Breinholm Isolering ApS i Odense tilbyder også, at fungere som samarbejdspartner omkring hulmursisolering for erhverv på hele Fyn.

Ved hulmursisolering anbefaler vi at anvende Neopixels. Neopixels er en flamingo-perle, der blæses ind sammen med en tilhørende lim. Perlen og limen danner et fast isoleringslag i væggen, der ikke sætter sig over tid. Neopixels har Danmarks bedste isoleringsværdi, med en lambda-værdi på 0,033.

En hulmursisolering med Neopixels foregår ved, at vi borer små huller i fugerne, hvorigennem vi blæser materialet og limen ind. På den måde kan vi fylde hulmuren effektivt op og derefter nemt fylde hullet i fugerne, uden at ”indgrebet” kan ses.

Du kan kontakte os her om hulmursisolering for erhverv.

Hvem arbejder vi for?

Vi fungerer typisk som samarbejdspartner for tømrermestre og andre håndværksmestre, for hvem isoleringsarbejde ikke er en spidskompetence.

Breinholm Isolering ApS i Odense har dagligt et stort hold af isolatører kørende over hele Fyn. Derfor kan vi også altid tilbyde en både hurtig, effektiv og billig isolering for alle typer erhverv.

Kontakt os om erhvervsisolering på Fyn

Du kan kontakte Breinholm Isolering ApS i Odense på Fyn om erhvervsisolering her eller på tlf. 24 40 44 91.

​Vi kører som samarbejdspartner for erhverv på hele Fyn, og har bl.a. udført meget arbejde i Odense, Nyborg, Faaborg Midtfyn, Middelfart, Svendborg, Assens, Kerteminde, Søndersø og Bogense​

Breinholm Gruppen ApS

Brylle Industrivej 4

DK 5690 Tommerup​

Telefon: 44 224 223

Chris Vestergaard: 24 40 44 91

CVR: 34219443

E-mail: mail@isoleringodense.dk

facebook_11     Følg os på Facebook

kort_17   Find os på kortet her